Gulyásleves

Elkészítési idő:
Előkészítés: 30 perc
Sütés / főzés: 120 perc

Hány adagra elég?
Adagok: 6


Hozzávalók:
50 dkg marhahús
50 dkg burgonya
15 dkg 2 tojásos csipetke vagy bármilyen száraztészta
2 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 ek zsír
1 ek őrölt paprika
1 db zöldpaprika
1 db paradicsom
1 tk só

Leírás:
Zsírban a vöröshagymát megdinszteljük, hozzáadjuk az őrölt paprikát és a felkockázott marhahúst, utána öntünk hozzá 2 liter vizet és a sót, majd másfél órát főzzük.
Hozzáadjuk a felkockázott burgonyát, zöldpaprikát, paradicsomot és még főzzük 15 percet, aztán beletesszük a tésztát és további 15 percet főzzük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése