Elkészítési idő:
Előkészítés: 90 perc
Sütés / főzés: 10 perc
Előkészítés: 90 perc
Sütés / főzés: 10 perc
Hozzávalók:
Tészta
30 dekagramm liszt
5 dekagramm zsír
10 dekagramm porcukor
1 darab tojás
1 kávéskanál szalalkáli
Töltelék
1 liter tej
1 darab tojás
5 evőkanál liszt
2 evőkanál kakaópor
5 evőkanál kristálycukor
Leírás:
Tészta:
Az alapanyagokat kis tejjel összedolgozni, hogy puha legyen. Ezt három részre osztani, késélűre nyújtani. A tepsit zsírozni lisztezni, megsütjük a lapokat és hagyjuk hűlni.
Tészta:
Az alapanyagokat kis tejjel összedolgozni, hogy puha legyen. Ezt három részre osztani, késélűre nyújtani. A tepsit zsírozni lisztezni, megsütjük a lapokat és hagyjuk hűlni.
Töltelék:
Egy liter tejből egy picit elvenni amibe 5 kanál liszt, 1 tojás, 2 kanál kakaópor, 5 kanál kristálycukrot egy bögrében elkeverni, majd a többi tejhez önteni és megfőzni. Ha kihűlt 10 dkg vajat vagy margarint keverni bele. A masszát hidegen tölteni, a tetejére porcukrot szórunk.
Egy liter tejből egy picit elvenni amibe 5 kanál liszt, 1 tojás, 2 kanál kakaópor, 5 kanál kristálycukrot egy bögrében elkeverni, majd a többi tejhez önteni és megfőzni. Ha kihűlt 10 dkg vajat vagy margarint keverni bele. A masszát hidegen tölteni, a tetejére porcukrot szórunk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése