Elkészítési idő: 65 perc
Előkészítés: 5 perc
Sütés / főzés: 60 perc
Adagok: 4
Hozzávalók:
1 cs. szarvacska tészta
50 dkg zúza (csirke, pulyka vagy kacsa)
3 fej vöröshagyma
1 üveg egész konzerv gomba
kevés olaj vagy zsír
1 ek őrölt csemege paprika
ízlés szerint 1 tk őrölt chili
1 db zöldpaprika
1 db paradicsom
Leírás:
Megdinszteljük a hagymát az olajban, hozzáadjuk a feldarabolt zúzát és a paprikát meg chilit és a zöldpaprikát, paradicsomot, plusz dinszteljük kicsit. Azután felöntjük fél liter vízzel és puhára főzzük a zúzát, esetleg pótoljuk kevés vízzel, a vége felé hozzáadjuk a gombát és főzzük még 10 percet, ha kész hozzákeverjük a főtt szarvacskatésztát.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése